7.19.2012

Medinių langų pasirinkimas nėra ypatingai didelis, ypač jei ieškosime tarp kokybiškų produktų, bet rinktis tikrai yra iš ko. Tad į ką gi svarbiausia atkreipti dėmesį renkantis medinius langus? 

Kriterijų yra daug, tačiau reiktų būtinai atkreipti dėmesį į keletą klausimų:
  • Ar yra įmonė turi reikalingus sertifikatus ir galės užtikrinti garantinius darbus?
  • Ar langų gamintojas pats ruošia medieną langams gaminti?
  • Ar įmonė turi atitinkamą patirtį gaminant tokius produktus?
  • Koks pagamintų langų šilumos laidumas?
  • Kokios trukmės garantijos suteikiamos?
Tai tik keletas faktorių liečiančių pačią įmonę. Langus apibūdina dar daugybė charakteristikų, kurių visų ne specialistams net nebūtina žinoti. Ką reikia žinoti medinių langų pirkėjams yra tai, kad jų nusipirktas langas būtų ilgaamžis, būtų nesunkiai eksploatuojamas, patogus bei nesudarytų šalčio tiltelių ir saugotų šilumą.

Mediniams langams - kokybė yra ypatingai svarbu - kad medis ilgainiui neišsiklaipytų ir pasižymėtų geriausiomis savybėmis ir ateityje.

Medinio lango gamyba yra ganėtinai ilgas ir sudėtingas procesas, kuris prasideda nuo tinkamos medienos parinkimo. Vėliau medis pjaustomas, frezuojamas, obliuojamas, šlifuojamas, dengiamas įvairiais gruntais ir lakais priklausomai nuo lango profilio bei jo pageidaujamų savybių. Gaminant langus svarbu tiek dizainas, tiek ir praktinės jo savybės. 

Renkantis langus, svarbu nepamiršti, kad yra daug standartų, vieni jų pakelia lango savikainą, kiti sumažina, tad reikia tiksliai žinoti savo poreikius bei galimybes!!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.